Fergebillett søk

Finn Sassnitz Trelleborg ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Sassnitz til Trelleborg ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Sassnitz Trelleborg Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Sassnitz Trelleborg ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Sassnitz Trelleborg ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Sassnitz Trelleborg lenkene herunder.

Sassnitz Trelleborg Ferger

  • Stena Line
    14 ukentlige Sassnitz Trelleborg Ferger (4h 0m)

Sassnitz Guide

Sassnitz er en ferieby på den østlige siden av øya Rügen i Tyskland. Sassnitz er en populær by med en rekke attraksjoner, inkludert en zoo, sandstrender og nasjonalparker. Fergehavnen er lett tilgjengelig via hovedveier og tog direkte til havnen, hvor det er et godt utvalg av fasiliteter.

Trelleborg Guide

Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og det sies å ha vært en bryllupsgave fra den danske kongefamilien til en svensk prins i 1257. I middelalderen var det en sildefiskehavn og ble raskt en kjøpmann by, og i dag er Trelleborg en industriby fokusert omkring havnen. Trelleborg tar imot over en million passasjerer gjennom sin havn årlig, og terminalene er godt rustet til å takle dette. Det er direkte tog og vei ruter fra Malmö til Trelleborg.

Finn alternativ til Sassnitz Trelleborg Ferger