Fergebillett søk

Finn Sandefjord Strømstad ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Sandefjord til Strømstad med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Sandefjord Strømstad Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Sandefjord til Strømstad ferger, inkludert rutetider, Sandefjord til Strømstad priser og informasjon om hvordan du kan booke Sandefjord til Strømstad fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Sandefjord Strømstad alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Strømstad Sandefjord side!

Sandefjord Strømstad Ferger

  • Fjord Line
    4 ukentlige Sandefjord Strømstad Ferger (2h 30m)
  • Color Line
    4 daglige Sandefjord Strømstad Ferger (2h 30m)

Sandefjord Guide

Sandefjord er en by i Norge. Sandefjord er berømt for å være stedet hvor det best bevart vikingskipet blev gravd ut; restene blir nå vist i vikingskip museum i Oslo. Fergeterminalen ligger i senteret av byen og tilbyr grunnleggende passasjer fasiliteter. Havnen er tilgjengelig med offentlig transport og fra E18 veien.

Strømstad Guide

Strømstad er en by i vest Sverige, og tradisjonelt en fiskelandsby. Byen er blitt populær blant turister de siste årene på grunn av sine historiske steder og monumenter rundt omkring i byen. Havnen ligger tett på byen og det er en gratis buss fra sentrum direkte til havnen, samt annen offentlig transport og et godt utvalg af passasjer fasiliteter.

Finn alternativ til Sandefjord Strømstad Ferger