Fergebillett søk

Finn Frederikshavn Gøteborg ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Frederikshavn til Gøteborg med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Frederikshavn Gøteborg Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Frederikshavn til Gøteborg ferger, inkludert rutetider, Frederikshavn til Gøteborg priser og informasjon om hvordan du kan booke Frederikshavn til Gøteborg fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Frederikshavn Gøteborg alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Gøteborg Frederikshavn side!

Frederikshavn Gøteborg Ferger

  • Stena Line
    3 daglige Frederikshavn Gøteborg Ferger (3h 25m)

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en by beliggende i den nordøstlige kysten i Danmark og er best kjent for sin fiskehavn og industri. Hovedhavnen er et vigtig senter for forbindelser til Norge og Sverige. Terminalen har gode forbindelser til de største europeiske hovedveiene og jernbaner.

Gøteborg Guide

Göteborg er den nest største byen i Sverige og er beliggende på den vestlige kysten. Historisk spilte skipsfart og handel en stor rolle i byens økonomi, og Göteborg er siden blitt den største havnen i Skandinavia. Havnen har tre passasjerterminaler og et cruise terminal, som alle er velutstyrt med en rekke fasiliteter, og har adgang til offentlig transport og motorveier.

Finn alternativ til Frederikshavn Gøteborg Ferger