Fergebillett søk

Finn Kiel Gøteborg ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Kiel til Gøteborg ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Kiel Gøteborg Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Kiel Gøteborg ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Kiel Gøteborg ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Kiel Gøteborg lenkene herunder.

Kiel Gøteborg Ferger

  • Stena Line
    7 ukentlige Kiel Gøteborg Ferger (14h 30m)

Kiel Guide

Kiel er en stor by i Tyskland, som ligger ca. 90 km nord for Hamburg. På grunn av sin geografiske plassering på den sørvestlige kysten av Østersjøen, er havnen blitt et populært maritimt senter for Tyskland. Havnen har moderne passasjer terminaler, samt første klasses fasiliteter. Det er veiforbindelse til resten af Tyskland via A7 motorvei og tognett.

Gøteborg Guide

Göteborg er den nest største byen i Sverige og er beliggende på den vestlige kysten. Historisk spilte skipsfart og handel en stor rolle i byens økonomi, og Göteborg er siden blitt den største havnen i Skandinavia. Havnen har tre passasjerterminaler og et cruise terminal, som alle er velutstyrt med en rekke fasiliteter, og har adgang til offentlig transport og motorveier.

Finn alternativ til Kiel Gøteborg Ferger