Fergebillett søk

Finn Swinoujscie Trelleborg ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Swinoujscie til Trelleborg med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Swinoujscie Trelleborg Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Swinoujscie til Trelleborg ferger, inkludert rutetider, Swinoujscie til Trelleborg priser og informasjon om hvordan du kan booke Swinoujscie til Trelleborg fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Swinoujscie Trelleborg alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Trelleborg Swinoujscie side!

Swinoujscie Trelleborg Ferger

  • TT Line
    8 ukentlige Swinoujscie Trelleborg Ferger (5h 45m)

Swinoujscie Guide

Swinoujscie er en havneby på Østersøen i nordvest Polen. Havnen har gode forbindelser til Danmark og Sverige, og har den største fergekaien i Polen. Passasjer fasiliteter i havnen er gode. Havnen er godt knyttet til veinettet via det europeiske E65 som strekker seg fra Sverige til Hellas, og det er en togstasjon noen minutters gang fra hovedhavnen.

Trelleborg Guide

Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og det sies å ha vært en bryllupsgave fra den danske kongefamilien til en svensk prins i 1257. I middelalderen var det en sildefiskehavn og ble raskt en kjøpmann by, og i dag er Trelleborg en industriby fokusert omkring havnen. Trelleborg tar imot over en million passasjerer gjennom sin havn årlig, og terminalene er godt rustet til å takle dette. Det er direkte tog og vei ruter fra Malmö til Trelleborg.

Finn alternativ til Swinoujscie Trelleborg Ferger