Fergebillett søk

Finn St Petersburg Stockholm ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på St Petersburg Stockholm Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din St Petersburg til Stockholm ferge! Se nedenfor for informasjon om St Petersburg Stockholm ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

St Petersburg Stockholm Ferger

  • St Peter Line
    1 1 ukentlig St Petersburg Stockholm Ferry (39h 30m)

St Petersburg Guide

St Petersburg er en by i Russland, som ligger på elven Neva ved Østersjøen. Havnen er den marine hovedstaden i Russland og en vigtig transport bindeledd mellom øst og vest. St Petersburg er full av historie og har siden blitt en moderne by. Havnen i St Petersburg er best tilgjengelig med offentlig transport fra sentrum med alle fasiliteter kun få minutter vekk.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og byens havn har alltid vært en viktig inngangsport til resten av Skandinavia på grunn av sin posisjon. Det er godt jernbane- og veinett til havnen, og et stort utvalg av fasiliteter for passasjerer.

Finn alternativ til St Petersburg Stockholm Ferger