Fergebillett søk

Finn Rostock Trelleborg ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Rostock til Trelleborg med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Rostock Trelleborg Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Rostock til Trelleborg ferger, inkludert rutetider, Rostock til Trelleborg priser og informasjon om hvordan du kan booke Rostock til Trelleborg fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Rostock Trelleborg alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Trelleborg Rostock side!

Rostock Trelleborg Ferger

  • Stena Line
    3 daglige Rostock Trelleborg Ferger (6h 0m)
  • TT Line
    9 ukentlige Rostock Trelleborg Ferger (5h 30m)

Rostock Guide

Rostock ligger i den tyske regionen Mecklenburg – Vorpommern, og er den største byen i regionen med en av de største havnene i Østersjøregionen. Rostock er fylt med historiske severdigheter og turistattraksjoner, inkludert gallerier og museer. Havnen kan nås direkte via de tyske jernbane- og veinett, og har et godt utvalg av fasiliteter for passasjerer.

Trelleborg Guide

Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og det sies å ha vært en bryllupsgave fra den danske kongefamilien til en svensk prins i 1257. I middelalderen var det en sildefiskehavn og ble raskt en kjøpmann by, og i dag er Trelleborg en industriby fokusert omkring havnen. Trelleborg tar imot over en million passasjerer gjennom sin havn årlig, og terminalene er godt rustet til å takle dette. Det er direkte tog og vei ruter fra Malmö til Trelleborg.

Finn alternativ til Rostock Trelleborg Ferger