Fergebillett søk

Finn Trieste Rovinj ferger med Ferries.no

På Ferries.no er det lett å finne billige priser for Trieste Rovinj Ferger, da vi tilbyr billetter fra alle de store fergeselskapene for Trieste til Rovinj !

For å sjekke priser, skal du vælge din fergerute, antall passasjerer og trykke søk, så vil du få en oversikt over hva som er ledig for Trieste Rovinj.

For alternative ruter, skal du bruke Trieste eller Rovinj lenkene på denne siden.

Trieste Rovinj Ferger

Trieste Guide

Trieste er en by og travl havn i det nordøstlige Italia. Byen ligger på en smal stripe av italiensk territorium mellom Adriaterhavet og Slovenia. Fergehavnen i Trieste ligger nord for byen og har gode veiforbindelser til Slovenia, Kroatia og Østerrike, samt rundt i byen. Bussterminalen ligger 20 minutter fra havnen og togforbindelser fra sentrum tar deg til resten av landet.

Rovinj Guide

Rovinj er en by i Istria i Kroatia, som ligger ved Adriaterhavet, og er et populært turist- og firskehavn. Byen har fortsatt en tradisjonell italiensk stemning med små brosteinsbelagte gater og promenaden. Fergehavnen tilbyr en rekke fasiliteter for besøkende, og sentrum er nær for passasjerer som ønsker å utforske byen.

Finn alternativ til Trieste Rovinj Ferger