Fergebillett søk

Finn Salerno Tunis ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Salerno Tunis Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Salerno til Tunis ferge! Se nedenfor for informasjon om Salerno Tunis ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Salerno Tunis Ferger

Salerno Guide

Salerno er en by i sørvest Italia i Tyrrenhavet. Salerno er den største byen i nærheten av Amalfikysten, som omfatter byene Amalfi og Positano. Byen har en lang historie og er fylt med severdigheter og arkitektur. Hovedhavnen i Salerno ligger på vestsiden av byen, og er lett tilgjengelig med bil og offentlig transport, og har gode passasjer fasiliteter.

Tunis Guide

Tunis er hovedstaden i Tunesia og ligger på middelhavskysten av Afrika. Hovedhavnen og fiskehavnen ligger i byen La Goulette, som er ca. 12½ km fra sentrale Tunis. Man vil finne noen av de beste sjømat restaurantene rundt havnen, men lite annet.

Finn alternativ til Salerno Tunis Ferger