Fergebillett søk

Finn Salerno Palermo ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Salerno til Palermo med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Salerno Palermo Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Salerno til Palermo ferger, inkludert rutetider, Salerno til Palermo priser og informasjon om hvordan du kan booke Salerno til Palermo fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Salerno Palermo alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Palermo Salerno side!

Salerno Palermo Ferger

Salerno Guide

Salerno er en by i sørvest Italia i Tyrrenhavet. Salerno er den største byen i nærheten av Amalfikysten, som omfatter byene Amalfi og Positano. Byen har en lang historie og er fylt med severdigheter og arkitektur. Hovedhavnen i Salerno ligger på vestsiden av byen, og er lett tilgjengelig med bil og offentlig transport, og har gode passasjer fasiliteter.

Palermo Guide

Palermo er hovedstaden i den autonome regionen Sicilia og i provinsen Palermo. Havnen er den største på øya, og har regelmessige forbindelser til Italias fastland. Havnen har svært begrenset fasiliteter, men har regelmessige tog- og bussforbindelser. Havnen ligger i byens senter, slik at restauranter og shopping er like ved døren.

Finn alternativ til Salerno Palermo Ferger