Fergebillett søk

Finn Salina Panarea ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Salina Panarea Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Salina til Panarea ferge! Se nedenfor for informasjon om Salina Panarea ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Salina Panarea Ferger

  • Liberty Lines
    5 daglige Salina Panarea Ferger (0h 25m)
  • Siremar
    4 ukentlige Salina Panarea Ferger (0h 45m)

Salina Guide

Salina er en øy nord for Sicilia i sør Italia, og er den nest største øya i øygruppen. Byen består av seks vulkaner, som nå er inaktive, og var en gang en gresk bosetning. Øya er liten, så havnen er lett tilgjengelig og godt skiltet over øya. Fasilitetene er gode for passasjerer og godstrafikk til og fra fastlandet Italia.

Panarea Guide

Panarea er den nest minste av de åtte eoliske øyene og er bare tilgjengelig med ferge. Øya har ingen veier og bare 300 innbyggere, slik at det er svært lett å finne havnen. Havnen har begrenset fasiliteter, men er omgitt av restauranter og kaféer som alle er innen gå avstand.

Finn alternativ til Salina Panarea Ferger