Fergebillett søk

Finn Salina Palermo ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Salina Palermo Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Salina til Palermo ferge! Se nedenfor for informasjon om Salina Palermo ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Salina Palermo Ferger

Salina Guide

Salina er en øy nord for Sicilia i sør Italia, og er den nest største øya i øygruppen. Byen består av seks vulkaner, som nå er inaktive, og var en gang en gresk bosetning. Øya er liten, så havnen er lett tilgjengelig og godt skiltet over øya. Fasilitetene er gode for passasjerer og godstrafikk til og fra fastlandet Italia.

Palermo Guide

Palermo er hovedstaden i den autonome regionen Sicilia og i provinsen Palermo. Havnen er den største på øya, og har regelmessige forbindelser til Italias fastland. Havnen har svært begrenset fasiliteter, men har regelmessige tog- og bussforbindelser. Havnen ligger i byens senter, slik at restauranter og shopping er like ved døren.

Finn alternativ til Salina Palermo Ferger