Fergebillett søk

Finn Trelleborg Travemunde ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Trelleborg Travemunde Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Trelleborg til Travemunde ferge! Se nedenfor for informasjon om Trelleborg Travemunde ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Trelleborg Travemunde Ferger

  • TT Line
    7 ukentlige Trelleborg Travemunde Ferger (7h 30m)

Trelleborg Guide

Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og det sies å ha vært en bryllupsgave fra den danske kongefamilien til en svensk prins i 1257. I middelalderen var det en sildefiskehavn og ble raskt en kjøpmann by, og i dag er Trelleborg en industriby fokusert omkring havnen. Trelleborg tar imot over en million passasjerer gjennom sin havn årlig, og terminalene er godt rustet til å takle dette. Det er direkte tog og vei ruter fra Malmö til Trelleborg.

Travemunde Guide

Travemunde ligger ved munningen av elven Trave i Lübeck i Tyskland. Den vakre badebyen er Tyskland største fergehavn ved Østersjøen med det eldste fyr på den baltiske kysten. Fergehavnen ligger i den sørlige delen av byen, med lett direkte adgang fra Autobahn.

Finn alternativ til Trelleborg Travemunde Ferger