Fergebillett søk

Finn Trelleborg Rostock ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Trelleborg til Rostock ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Trelleborg Rostock Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Trelleborg Rostock ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Trelleborg Rostock ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Trelleborg Rostock lenkene herunder.

Trelleborg Rostock Ferger

  • Stena Line
    3 daglige Trelleborg Rostock Ferger (6h 0m)
  • TT Line
    11 ukentlige Trelleborg Rostock Ferger (5h 30m)

Trelleborg Guide

Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og det sies å ha vært en bryllupsgave fra den danske kongefamilien til en svensk prins i 1257. I middelalderen var det en sildefiskehavn og ble raskt en kjøpmann by, og i dag er Trelleborg en industriby fokusert omkring havnen. Trelleborg tar imot over en million passasjerer gjennom sin havn årlig, og terminalene er godt rustet til å takle dette. Det er direkte tog og vei ruter fra Malmö til Trelleborg.

Rostock Guide

Rostock ligger i den tyske regionen Mecklenburg – Vorpommern, og er den største byen i regionen med en av de største havnene i Østersjøregionen. Rostock er fylt med historiske severdigheter og turistattraksjoner, inkludert gallerier og museer. Havnen kan nås direkte via de tyske jernbane- og veinett, og har et godt utvalg av fasiliteter for passasjerer.

Finn alternativ til Trelleborg Rostock Ferger