Fergebillett søk

Finn Ystad Swinoujscie ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Ystad til Swinoujscie med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Ystad Swinoujscie Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Ystad til Swinoujscie ferger, inkludert rutetider, Ystad til Swinoujscie priser og informasjon om hvordan du kan booke Ystad til Swinoujscie fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Ystad Swinoujscie alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Swinoujscie Ystad side!

Ystad Swinoujscie Ferger

  • Polferries
    14 ukentlige Ystad Swinoujscie Ferger (6h 5m)
  • Unity Line
    14 ukentlige Ystad Swinoujscie Ferger (6h 30m)

Ystad Guide

Ystad er en by i Skåne län i Sverige, og har blitt en travel fergehavn som ligger nær byens senter. Den vakre byen har tradisjonelle bygninger og fantastisk natur med en rekke attraksjoner og museer, blant annet et kloster som kan dateres tilbake til 1267. Ystad er i sentrum av Sveriges sørkyst, så det er lett adgang med vei- og togforbindelser.

Swinoujscie Guide

Swinoujscie er en havneby på Østersøen i nordvest Polen. Havnen har gode forbindelser til Danmark og Sverige, og har den største fergekaien i Polen. Passasjer fasiliteter i havnen er gode. Havnen er godt knyttet til veinettet via det europeiske E65 som strekker seg fra Sverige til Hellas, og det er en togstasjon noen minutters gang fra hovedhavnen.

Finn alternativ til Ystad Swinoujscie Ferger