Fergebillett søk

Finn Ventotene Ponza ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Ventotene til Ponza med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Ventotene Ponza Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Ventotene til Ponza ferger, inkludert rutetider, Ventotene til Ponza priser og informasjon om hvordan du kan booke Ventotene til Ponza fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Ventotene Ponza alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Ponza Ventotene side!

Ventotene Ponza Ferger

  • SNAV
    5 ukentlige Ventotene Ponza Ferger (0h 50m)
  • NLG
    1 1 ukentlig Ventotene Ponza Ferry (0h 45m)

Ventotene Guide

Ventotene er en av De pontinske øyer i Tyrrenhavet. Øya er restene av en gammel vulkan og er kjent for å være øya Augustus forvist sin datter til som straff for sin utroskap. Havnen, som fortsatt er i bruk i dag, har sin egen historie. I 2009 oppdaget arkeologer gravplass av fem romerske skip på dypt vann.

Ponza Guide

Ponza er den største av de italienske Pontine øyer, og legenden sier at øya ble kalt opp etter den romerske guvernøren av Judea Pontius Pilatus. Ponza er et fiskeri og seilads havn, med flere dokker til å romme store båter, skipsbygning og reparasjoner. Havnen i Ponza er liten og har begrenset passasjer fasiliteter, men det er mange restauranter og butikker i det omkringliggende området.

Finn alternativ til Ventotene Ponza Ferger