Fergebillett søk

Finn Ponza Ventotene ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Ponza til Ventotene ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Ponza Ventotene Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Ponza Ventotene ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Ponza Ventotene ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Ponza Ventotene lenkene herunder.

Ponza Ventotene Ferger

  • SNAV
    5 ukentlige Ponza Ventotene Ferger (0h 50m)
  • NLG
    1 1 ukentlig Ponza Ventotene Ferry (0h 45m)

Ponza Guide

Ponza er den største av de italienske Pontine øyer, og legenden sier at øya ble kalt opp etter den romerske guvernøren av Judea Pontius Pilatus. Ponza er et fiskeri og seilads havn, med flere dokker til å romme store båter, skipsbygning og reparasjoner. Havnen i Ponza er liten og har begrenset passasjer fasiliteter, men det er mange restauranter og butikker i det omkringliggende området.

Ventotene Guide

Ventotene er en av De pontinske øyer i Tyrrenhavet. Øya er restene av en gammel vulkan og er kjent for å være øya Augustus forvist sin datter til som straff for sin utroskap. Havnen, som fortsatt er i bruk i dag, har sin egen historie. I 2009 oppdaget arkeologer gravplass av fem romerske skip på dypt vann.

Finn alternativ til Ponza Ventotene Ferger