Fergebillett søk

Finn Trelleborg Swinoujscie ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Trelleborg til Swinoujscie ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Trelleborg Swinoujscie Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Trelleborg Swinoujscie ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Trelleborg Swinoujscie ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Trelleborg Swinoujscie lenkene herunder.

Trelleborg Swinoujscie Ferger

  • TT Line
    7 ukentlige Trelleborg Swinoujscie Ferger (6h 5m)

Trelleborg Guide

Trelleborg er den sørligste byen i Sverige, og det sies å ha vært en bryllupsgave fra den danske kongefamilien til en svensk prins i 1257. I middelalderen var det en sildefiskehavn og ble raskt en kjøpmann by, og i dag er Trelleborg en industriby fokusert omkring havnen. Trelleborg tar imot over en million passasjerer gjennom sin havn årlig, og terminalene er godt rustet til å takle dette. Det er direkte tog og vei ruter fra Malmö til Trelleborg.

Swinoujscie Guide

Swinoujscie er en havneby på Østersøen i nordvest Polen. Havnen har gode forbindelser til Danmark og Sverige, og har den største fergekaien i Polen. Passasjer fasiliteter i havnen er gode. Havnen er godt knyttet til veinettet via det europeiske E65 som strekker seg fra Sverige til Hellas, og det er en togstasjon noen minutters gang fra hovedhavnen.

Finn alternativ til Trelleborg Swinoujscie Ferger