Fergebillett søk

Finn Gøteborg Frederikshavn ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Gøteborg til Frederikshavn med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Gøteborg Frederikshavn Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Gøteborg til Frederikshavn ferger, inkludert rutetider, Gøteborg til Frederikshavn priser og informasjon om hvordan du kan booke Gøteborg til Frederikshavn fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Gøteborg Frederikshavn alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Frederikshavn Gøteborg side!

Gøteborg Frederikshavn Ferger

  • Stena Line
    23 ukentlige Gøteborg Frederikshavn Ferger (3h 15m)

Gøteborg Guide

Göteborg er den nest største byen i Sverige og er beliggende på den vestlige kysten. Historisk spilte skipsfart og handel en stor rolle i byens økonomi, og Göteborg er siden blitt den største havnen i Skandinavia. Havnen har tre passasjerterminaler og et cruise terminal, som alle er velutstyrt med en rekke fasiliteter, og har adgang til offentlig transport og motorveier.

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en by beliggende i den nordøstlige kysten i Danmark og er best kjent for sin fiskehavn og industri. Hovedhavnen er et vigtig senter for forbindelser til Norge og Sverige. Terminalen har gode forbindelser til de største europeiske hovedveiene og jernbaner.

Finn alternativ til Gøteborg Frederikshavn Ferger