Fergebillett søk

Finn Chania Pireus ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Chania Pireus Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Chania til Pireus ferge! Se nedenfor for informasjon om Chania Pireus ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Chania Pireus Ferger

Chania Guide

Chania er den nest største byen på Kreta, og ligger langs øyas nordkyst. Hovedhavnen i Chania ligger ca. 6 km fra hovedbyen, Souda, hvor det er regelmessige bussforbindelser til og fra havnen. Chania er velkjent for sin gamle bydel og den venetianske havnen, som er en populært turist destinasjon i sommermånedene.

Pireus Guide

Piræus er en havneby i Attika-regionen i Grækenland. Piræus er den travleste havn i landet og den største i Europa, og byder millioner af passagerer velkommen hvert år. Havnen har fantastisk faciliteter, og regelmæssige bus- og togforbindelser direkte til terminalen.

Finn alternativ til Chania Pireus Ferger