Fergebillett søk

Finn Venezia Pula ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Venezia Pula Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Venezia til Pula ferge! Se nedenfor for informasjon om Venezia Pula ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Venezia Pula Ferger

Venezia Guide

Venezia er en by i nordøst Italia, og er kjent for at være flere øyer atskilt av kanaler og broer. Hele byen er navngitt som et verdensarvsted, og er kjent for fantastisk skjønnhet og arkitektur. Den travle fergehavnen i Venezia ligger i nærheten av alle attraksjoner, og det er vann taxier og minibusser fra havnen.

Pula Guide

Pula er den største byen i Istria fylke i Kroatia, og er en vakker på by på spissen av halvøya Istria. Pulas historie daterer tilbake omrking 3000 år og var kjent som en fiskeri og skipsbygning by, og man kan se restene av dette. Fergehavnen har grunnleggende fasiliteter, og det er bussforbindelser til byen og de omkringliggende områdene.

Finn alternativ til Venezia Pula Ferger