Fergebillett søk

Finn Syros Rhodos ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Syros Rhodos Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Syros til Rhodos ferge! Se nedenfor for informasjon om Syros Rhodos ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Syros Rhodos Ferger

Syros Guide

Syros er en gresk øy i Kykladene i Egeerhavet, som er fylt med tradisjonell gresk sjarme. De fantastiske strender og arkitektur tiltrekker turister til muligens den minst kjente øya i gruppen. Havnen i Syros tilbyr forbindelser til andre øyene i Kykladene med grunnleggende passasjer fasiliteter.

Rhodos Guide

Rhodos ligger i det østlige Egeerhavet, og er den største av Dodekanesene i Hellas. Havnen ligger på den nordøstlige enden av den gamle byen og tar imot tusenvis av passasjerer hele året. Havnen har gode fasiliteter og adgang til Rhodos mange severdigheter er lett. Middelalderbyen ble utpekt som en av verdensarvstedene i 1988.

Finn alternativ til Syros Rhodos Ferger