Fergebillett søk

Finn Rhodos Leros ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Rhodos til Leros med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Rhodos Leros Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Rhodos til Leros ferger, inkludert rutetider, Rhodos til Leros priser og informasjon om hvordan du kan booke Rhodos til Leros fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Rhodos Leros alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Leros Rhodos side!

Rhodos Leros Ferger

Rhodos Guide

Rhodos ligger i det østlige Egeerhavet, og er den største av Dodekanesene i Hellas. Havnen ligger på den nordøstlige enden av den gamle byen og tar imot tusenvis av passasjerer hele året. Havnen har gode fasiliteter og adgang til Rhodos mange severdigheter er lett. Middelalderbyen ble utpekt som en av verdensarvstedene i 1988.

Leros Guide

Leros er en gresk øy og kommune i Didekanesene i den sørlige delen av Egeerhavet. Hovedhavnen på Leros ligger i byen Lakki, som var en tidligere flåtebase for Tyskland og Italia og nå er blitt en fergeterminal for besøkende turister. Havnen og terminalen har begrenset fasiliteter, men hovedbyen er innen gå avstand, så det er lett adgang til offentlig transport, bitutleining og taxier.

Finn alternativ til Rhodos Leros Ferger