Fergebillett søk

Finn Kos Syros ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Kos Syros Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Kos til Syros ferge! Se nedenfor for informasjon om Kos Syros ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Kos Syros Ferger

Kos Guide

Kos er en gresk øy i Dodekanesene, og er den nest største øya i gruppen etter Rhodos. Dette er et populært turistmål på grunn av dens vakre by og vakre strender. Kos fergehavn ligger i Kos by på den nordøstlige delen av øya. Havnen har regelmessige forbindelser til fastlandet, og de andre øyene i Dodekanesene, med gode faciliteter og forbindelser til offentlig transport.

Syros Guide

Syros er en gresk øy i Kykladene i Egeerhavet, som er fylt med tradisjonell gresk sjarme. De fantastiske strender og arkitektur tiltrekker turister til muligens den minst kjente øya i gruppen. Havnen i Syros tilbyr forbindelser til andre øyene i Kykladene med grunnleggende passasjer fasiliteter.

Finn alternativ til Kos Syros Ferger