Fergebillett søk

Finn Helsingfors Riga ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Helsingfors Riga Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Helsingfors til Riga ferge! Se nedenfor for informasjon om Helsingfors Riga ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Helsingfors Riga Ferger

Helsingfors Guide

Helsingfors er hovedstaden og den største byen i Finland. Dette er den travleste havnen i landet med flere passasjer terminaler, og over en million passasjerer passerer gjennom Helsingfors årlig. Terminalene er velutstyrt med passasjer fasiliteter og har gode forbindelser med tog, buss og vei.

Riga Guide

Riga er hovedstaden i Latvia og den største byen i de baltiske landene. Riga havn er en vigtig del av byens historie, og ble brukt til internasjonal handel så langt tilbake som det 12. århundret, hvor byen ble opprettet på bredden av elven Daugava. Fergehavnen og passasjerterminalen som er i dag, tilbyr gode fasiliteter og er bare en kort gåtur fra den gamle bydelen.

Finn alternativ til Helsingfors Riga Ferger