Fergebillett søk

Finn Gøteborg Kiel ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Gøteborg til Kiel ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Gøteborg Kiel Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Gøteborg Kiel ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Gøteborg Kiel ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Gøteborg Kiel lenkene herunder.

Gøteborg Kiel Ferger

  • Stena Line
    7 ukentlige Gøteborg Kiel Ferger (15h 0m)

Gøteborg Guide

Göteborg er den nest største byen i Sverige og er beliggende på den vestlige kysten. Historisk spilte skipsfart og handel en stor rolle i byens økonomi, og Göteborg er siden blitt den største havnen i Skandinavia. Havnen har tre passasjerterminaler og et cruise terminal, som alle er velutstyrt med en rekke fasiliteter, og har adgang til offentlig transport og motorveier.

Kiel Guide

Kiel er en stor by i Tyskland, som ligger ca. 90 km nord for Hamburg. På grunn av sin geografiske plassering på den sørvestlige kysten av Østersjøen, er havnen blitt et populært maritimt senter for Tyskland. Havnen har moderne passasjer terminaler, samt første klasses fasiliteter. Det er veiforbindelse til resten af Tyskland via A7 motorvei og tognett.

Finn alternativ til Gøteborg Kiel Ferger