Fergebillett søk

Finn Formentera Barcelona ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Formentera Barcelona Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Formentera til Barcelona ferge! Se nedenfor for informasjon om Formentera Barcelona ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Formentera Barcelona Ferger

  • Balearia
    5 ukentlige Formentera Barcelona Ferger (10h 58m)

Formentera Guide

Formentera er en liten øy i Balearene i Spania, og er bare tilgjengelig over havet. Øya er kjent for sin naturlige skjønnhet og hvite sandstrender. Havnen i Formentera har alle fasiliteter innenfor rekkevidde og tilbyr et godt utvalg av restauranter og natteliv hele året.

Barcelona Guide

Barcelona er hovedstaden i Catalonia og den nest største byen i Spania. Byens turisme og handel gjør den til en av verdens mest globale byer. Barcelona er også en av Europas største havner, med forbindelser til de omfattende motorveiene og tog til resten av Spania, Frankrike og Europa.

Finn alternativ til Formentera Barcelona Ferger