Fergebillett søk

Finn Corralejo Playa Blanca ferger med Ferries.no

Med Ferries.no kan du bestille ferger fra Corralejo til Playa Blanca med alle de største fergeselskapene.

Det er lett å finne billige Corralejo Playa Blanca Ferger fergebilletter med Ferries.no. For mer informasjon om Corralejo til Playa Blanca ferger, inkludert rutetider, Corralejo til Playa Blanca priser og informasjon om hvordan du kan booke Corralejo til Playa Blanca fergebillett, velg din rute, antall passasjerer (inkludert fører hvis aktuelt) og klikk søk.

Hvis du foretrekker en annen rute, så kan du bare klikke på en av de Corralejo Playa Blanca alternativer.

Skal du den annen vei? SÅ besøk vår Ferger fra Playa Blanca Corralejo side!

Corralejo Playa Blanca Ferger

Corralejo Guide

Corralejo er en liten by beliggende på den nordlige spissen av Fuertventura på Kanariøyene. Dette var tradisjonelt en fiskerby, men er nå ett av de største feriestedene på Kanariøyene. Det er to fergehavner i byen, samt en marina, som ligger langs restauranter og kaféer. Det er regelmessige fergeservicer til Lanzarote og havnene har både bilutleining og adgang til lokal transport.

Playa Blanca Guide

Playa Blanca er den sørligste by på øya Lanzarote på Kanariøyene. Det er en travel marina og havn med regelmessige ferger til Fuerteventura. Dette var opprinnelig en fiskerby, men byen har nå et godt utvalg av restauranter og kaféer omkring havnen og marinaen.

Finn alternativ til Corralejo Playa Blanca Ferger