Fergebillett søk

Finn Cherbourg Portsmouth ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Cherbourg Portsmouth Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Cherbourg til Portsmouth ferge! Se nedenfor for informasjon om Cherbourg Portsmouth ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Cherbourg Portsmouth Ferger

Cherbourg Guide

Cherbourg er en by beliggende i det nordvestlige Frankrike. Cherbourg er en fergehavn med servicer som knytter med de engelske havnene, Poole og Portsmouth, samt Jersey. Den moderne fergen terminalen har regulære service for passasjerer og godstrafikk, med god adgang til lokale fasiliteter.

Portsmouth Guide

Portsmouth er den nest største byen i fylket Hampshire på Englands sørkyst. Portsmouth har vært en betydelig krigshavn i århundre og er hjemsted for berømte skipe som Tudor Mary Rose. Havnen har gode motorvei- og togforbindelser fra alle deler av Storbritannia og fasiliteter i terminalbygningen.

Finn alternativ til Cherbourg Portsmouth Ferger