Fergebillett søk

Finn Chalki Heraklion ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Chalki Heraklion Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Chalki til Heraklion ferge! Se nedenfor for informasjon om Chalki Heraklion ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Chalki Heraklion Ferger

  • Anek Lines
    2 ukentlige Chalki Heraklion Ferger (12h 5m)

Chalki Guide

Chalki er en del av Dodekansene og ligger ca. 6,5 km vest for Rhodos. Den eneste landsbyen på Chalki er bygget opp omkring havnen, slik at alle fasiliteter er innen lett adgang og havnen har regelmessige fergeservicer til andre øyer i Dodekansene. Denne lille øya kan utforskes på fot, og har ingen biler, noe som gjør at atmosfæren er rolig og avslappende.

Heraklion Guide

Heraklion er den største byen og hovedstaden på øya Kreta i Hellas. Heraklion er en viktig handel- og fergehavn, som ligger sentralt på den nordøstlige kysten, og er lett tilgjengelig med bil og offentlig transport. Havnen har omfattende fasiliteter.

Finn alternativ til Chalki Heraklion Ferger