Fergebillett søk

Finn Chalki Anafi ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Chalki Anafi Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Chalki til Anafi ferge! Se nedenfor for informasjon om Chalki Anafi ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Chalki Anafi Ferger

  • Anek Lines
    2 ukentlige Chalki Anafi Ferger (13h 45m)

Chalki Guide

Chalki er en del av Dodekansene og ligger ca. 6,5 km vest for Rhodos. Den eneste landsbyen på Chalki er bygget opp omkring havnen, slik at alle fasiliteter er innen lett adgang og havnen har regelmessige fergeservicer til andre øyer i Dodekansene. Denne lille øya kan utforskes på fot, og har ingen biler, noe som gjør at atmosfæren er rolig og avslappende.

Anafi Guide

Anafi er en gresk øy i Kykladene øst for Santorini. Denne vakre øya har en befolkning på under 300 og er så liten at man lett gå fra den ene siden til den annen. Anafi kan bare nås via båt eller ferge til en liten havn med regelmessige og pålitelige servicer til og fra fastlandet.

Finn alternativ til Chalki Anafi Ferger