Fergebillett søk

Finn Cadiz Santa Cruz de Tenerife ferger med Ferries.no

På Ferries.no er det lett å finne billige priser for Cadiz Santa Cruz de Tenerife Ferger, da vi tilbyr billetter fra alle de store fergeselskapene for Cadiz til Santa Cruz de Tenerife !

For å sjekke priser, skal du vælge din fergerute, antall passasjerer og trykke søk, så vil du få en oversikt over hva som er ledig for Cadiz Santa Cruz de Tenerife.

For alternative ruter, skal du bruke Cadiz eller Santa Cruz de Tenerife lenkene på denne siden.

Cadiz Santa Cruz de Tenerife Ferger

Cadiz Guide

Cadiz er en by og havn i det sørvestlige Spania og har vært hjemmehavnen for den spanske flåten siden det 18. århundret. Byen er rik på historie og har et vell av historiske severdigheter, samt parker, som er fulle av eksotiske planter og enorme trær, som menes å være blitt brakt til Spania av Columbus.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på Kanariøyene. Den travle havnen brukes for fiske samt passasjer og kommersielle ferger, og ligger i nærheten av hovedbyen, som er fylt med fantastisk arkitektur og vakre landskap. Havnen tilbyr et godt utvalg av passasjer fasiliteter og har gode forbindelser til resten av øya med bil og offentlig transport.

Finn alternativ til Cadiz Santa Cruz de Tenerife Ferger