Fergebillett søk

Finn Agathonisi Leros ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Agathonisi Leros Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Agathonisi til Leros ferge! Se nedenfor for informasjon om Agathonisi Leros ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Agathonisi Leros Ferger

Agathonisi Guide

Agathonisi er en liten gresk øy, som er beliggende i det nordligste punktet i Dodekanserne og er omgitt av flere små øyer. St George havn er øyas eneste havn, og har overfart til og fra kos og de omkringliggende øyer.

Leros Guide

Leros er en gresk øy og kommune i Didekanesene i den sørlige delen av Egeerhavet. Hovedhavnen på Leros ligger i byen Lakki, som var en tidligere flåtebase for Tyskland og Italia og nå er blitt en fergeterminal for besøkende turister. Havnen og terminalen har begrenset fasiliteter, men hovedbyen er innen gå avstand, så det er lett adgang til offentlig transport, bitutleining og taxier.

Finn alternativ til Agathonisi Leros Ferger