Fergebillett søk

Finn Yarmouth Lymington ferger med Ferries.no

På Ferries.no er det lett å finne billige priser for Yarmouth Lymington Ferger, da vi tilbyr billetter fra alle de store fergeselskapene for Yarmouth til Lymington !

For å sjekke priser, skal du vælge din fergerute, antall passasjerer og trykke søk, så vil du få en oversikt over hva som er ledig for Yarmouth Lymington.

For alternative ruter, skal du bruke Yarmouth eller Lymington lenkene på denne siden.

Yarmouth Lymington Ferger

  • Wightlink
    15 daglige Yarmouth Lymington Ferger (0h 40m)

Yarmouth Guide

Yarmouth er en by og havn i den vestlige delen av Isle of Wight. Yarmouth er en av Storbritannias mest populære badesteder, pakket med attraksjoner, museer og aktiviteter. I hundrevis av år var Yarmouth en stor fiskehavn, men har siden nesten forsvunnet. Yarmouth har en stor fergehavn, som har gode forbindelser med lokale veier og offentlig transport i hele byen.

Lymington Guide

Lymington er en havn i New Forest regionen av Hampshire på den vestlige bredd av Lymington elven. Historisk har Lymington vært en regelmessige havn for seilbåter og ble ofte brukt av smuglere. I dag er havnen brukt av lystbåter og Isle of Wight ferger. Det er to lystbåthavner og en fergeterminal som er godt knyttet med vei- og jernbaneforbindelser.

Finn alternativ til Yarmouth Lymington Ferger