Fergebillett søk

Finn Trieste Igoumenitsa ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Trieste Igoumenitsa Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Trieste til Igoumenitsa ferge! Se nedenfor for informasjon om Trieste Igoumenitsa ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Trieste Igoumenitsa Ferger

  • Minoan Lines
    2 ukentlige Trieste Igoumenitsa Ferger (25h 30m)

Trieste Guide

Trieste er en by og travl havn i det nordøstlige Italia. Byen ligger på en smal stripe av italiensk territorium mellom Adriaterhavet og Slovenia. Fergehavnen i Trieste ligger nord for byen og har gode veiforbindelser til Slovenia, Kroatia og Østerrike, samt rundt i byen. Bussterminalen ligger 20 minutter fra havnen og togforbindelser fra sentrum tar deg til resten av landet.

Igoumenitsa Guide

Igoumenitsa er en kystby i det nordvestlige Hellas, som ligger øst for Korfu kanal. Byen er nå blitt en viktig fergehavn for turisme. Fergeterminalen har minimale fasiliteter, men byen er innen gå avstand, og det kan man finne restauranter og butikker.

Finn alternativ til Trieste Igoumenitsa Ferger