Fergebillett søk

Finn Spetses Ermioni ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Spetses Ermioni Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Spetses til Ermioni ferge! Se nedenfor for informasjon om Spetses Ermioni ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Spetses Ermioni Ferger

Spetses Guide

Spetser er en øy i Attika regionen i Hellas og er noen ganger inkludert som en av De Saroniske Øyer. Øya ligger ved Middelahvet, og tar imot ferger fra Pireus. Den lille havnen er linet med kaféer og butikker, og har en urørt sjarme som er relativt uoppdaget av turisme.

Ermioni Guide

Ermioni er en liten by og tidligere kommune i Argolis i Hellas. Dette er en liten havneby, som ligger ca. 2½ timer fra Athen. Den lille havnen Limania er hovedhavnen for passasjerer og har fasiliteter som inkluderer restauranter, banker, apotek og adgang til lokale transport, samt bilutleining, som anbefales til å utforske denne lille byen.

Finn alternativ til Spetses Ermioni Ferger