Finn Santa Cruz de Tenerife Las Palmas ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Santa Cruz de Tenerife til Las Palmas ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Santa Cruz de Tenerife Las Palmas ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Santa Cruz de Tenerife Las Palmas ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Santa Cruz de Tenerife Las Palmas lenkene herunder.

Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Ferger

  • Trasmediterranea
    1 1 ukentlig Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Ferry (8h 30m)
  • Naviera Armas
    4 daglige Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Ferger (2h 45m)

Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på Kanariøyene. Den travle havnen brukes for fiske samt passasjer og kommersielle ferger, og ligger i nærheten av hovedbyen, som er fylt med fantastisk arkitektur og vakre landskap. Havnen tilbyr et godt utvalg av passasjer fasiliteter og har gode forbindelser til resten av øya med bil og offentlig transport.

Las Palmas Guide

Las Palmas er hovedstaden i Gran Canarias i Spania og er en av Kanariøyene. Havnen er velutstyrt med fasiliteter for passasjerer, og er knyttet til de tre hovedveiene.

Finn alternativ til Santa Cruz de Tenerife Las Palmas Ferger