Fergebillett søk

Finn Sami Bari ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Sami Bari Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Sami til Bari ferge! Se nedenfor for informasjon om Sami Bari ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Sami Bari Ferger

Sami Guide

Sami er en havneby på den greske øya Kefalonia, De Joniske Øyene, på østkysten av øya. Sami er et travlt feriested og er fylt med hoteller og velorganiserte campingplasser. Det er også mange attraksjoner og eldgamle ruiner. Havnen har gode fasiliteter og er lett tilgjengelig via bil og offentlig transport.

Bari Guide

Bari ligger i Italia og er fylt med historisk arkitektur. Byen har to havner; den gamle havnen og den nye havnen. Den gamle havnen brukes til fiskefartøyer og den nye til større fartøyer. Passasjererhavnen har turist fasiliteter, banker, shopping og adgang til alle de større offentlige transportmidlene.

Finn alternativ til Sami Bari Ferger