Fergebillett søk

Finn Rhodos Chalki ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Rhodos Chalki Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Rhodos til Chalki ferge! Se nedenfor for informasjon om Rhodos Chalki ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Rhodos Chalki Ferger

Rhodos Guide

Rhodos ligger i det østlige Egeerhavet, og er den største av Dodekanesene i Hellas. Havnen ligger på den nordøstlige enden av den gamle byen og tar imot tusenvis av passasjerer hele året. Havnen har gode fasiliteter og adgang til Rhodos mange severdigheter er lett. Middelalderbyen ble utpekt som en av verdensarvstedene i 1988.

Chalki Guide

Chalki er en del av Dodekansene og ligger ca. 6,5 km vest for Rhodos. Den eneste landsbyen på Chalki er bygget opp omkring havnen, slik at alle fasiliteter er innen lett adgang og havnen har regelmessige fergeservicer til andre øyer i Dodekansene. Denne lille øya kan utforskes på fot, og har ingen biler, noe som gjør at atmosfæren er rolig og avslappende.

Finn alternativ til Rhodos Chalki Ferger