Finn Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife ferger med Ferries.no

Ferries.no har alle de største fergeselskapene for Puerto del Rosario til Santa Cruz de Tenerife ruten.

Vi tilbyr fantastiske priser på alle Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife Ferger, slik at du ikke vil bli skuffet med Ferries.no! For å få mer informasjon om Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife ferger, inkludert seilplaner, priser og informasjon om hvordan du booker din Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife ferge, skal du velge din rute, antall passasjerer og trykke søk.

Hvis du ønsker å få en pris eller booke en alternativ rute, kan du bruke Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife lenkene herunder.

Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife Ferger

  • Naviera Armas
    5 ukentlige Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife Ferger (11h 30m)

Puerto del Rosario Guide

Puerto del Rosario er Fuerteventuras hovedstad. Den travle byen er bygget opp omkring den travle arbeidshavnen, som har utviklet seg over årene, og nå også mottar passasjerferger. På grunn av havnens plassering er fasiliteter lett tilgjengelig for passasjerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på Kanariøyene. Den travle havnen brukes for fiske samt passasjer og kommersielle ferger, og ligger i nærheten av hovedbyen, som er fylt med fantastisk arkitektur og vakre landskap. Havnen tilbyr et godt utvalg av passasjer fasiliteter og har gode forbindelser til resten av øya med bil og offentlig transport.

Finn alternativ til Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife Ferger