Fergebillett søk

Finn Portsmouth Jersey ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Portsmouth Jersey Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Portsmouth til Jersey ferge! Se nedenfor for informasjon om Portsmouth Jersey ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Portsmouth Jersey Ferger

Portsmouth Guide

Portsmouth er den nest største byen i fylket Hampshire på Englands sørkyst. Portsmouth har vært en betydelig krigshavn i århundre og er hjemsted for berømte skipe som Tudor Mary Rose. Havnen har gode motorvei- og togforbindelser fra alle deler av Storbritannia og fasiliteter i terminalbygningen.

Jersey Guide

Øya Jersey er den største av Kanaløyene. Havnen i Jersey ligger på den sørlige enden av øya, og det er to porter for passasjer- og bilferger, som besøker havnen fra begge sider av kanalen. Begge har et godt utvalg av fasiliteter, og det er buss og taxi tjenester direkte utenfor terminalbygningen.

Finn alternativ til Portsmouth Jersey Ferger