Fergebillett søk

Finn Pireus Kos ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Pireus Kos Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Pireus til Kos ferge! Se nedenfor for informasjon om Pireus Kos ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Pireus Kos Ferger

Pireus Guide

Piræus er en havneby i Attika-regionen i Grækenland. Piræus er den travleste havn i landet og den største i Europa, og byder millioner af passagerer velkommen hvert år. Havnen har fantastisk faciliteter, og regelmæssige bus- og togforbindelser direkte til terminalen.

Kos Guide

Kos er en gresk øy i Dodekanesene, og er den nest største øya i gruppen etter Rhodos. Dette er et populært turistmål på grunn av dens vakre by og vakre strender. Kos fergehavn ligger i Kos by på den nordøstlige delen av øya. Havnen har regelmessige forbindelser til fastlandet, og de andre øyene i Dodekanesene, med gode faciliteter og forbindelser til offentlig transport.

Finn alternativ til Pireus Kos Ferger