Fergebillett søk

Finn Palermo Vulcano ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Palermo Vulcano Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Palermo til Vulcano ferge! Se nedenfor for informasjon om Palermo Vulcano ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Palermo Vulcano Ferger

Palermo Guide

Palermo er hovedstaden i den autonome regionen Sicilia og i provinsen Palermo. Havnen er den største på øya, og har regelmessige forbindelser til Italias fastland. Havnen har svært begrenset fasiliteter, men har regelmessige tog- og bussforbindelser. Havnen ligger i byens senter, slik at restauranter og shopping er like ved døren.

Vulcano Guide

Vulcano er en del av De eoliske øyer i nord Sicilia i Italia. Øya har flere vulkanske sentre, deriblant en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den vakre lille øya har et nydelig landskap og er kjent for sine mid bad. Fergehavnen på øya er lett tilgjenglig med godt skiltet veier og det er rimelig passasjer fasiliteter i havnen.

Finn alternativ til Palermo Vulcano Ferger