Fergebillett søk

Finn Leros Rhodos ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Leros Rhodos Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Leros til Rhodos ferge! Se nedenfor for informasjon om Leros Rhodos ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Leros Rhodos Ferger

Leros Guide

Leros er en gresk øy og kommune i Didekanesene i den sørlige delen av Egeerhavet. Hovedhavnen på Leros ligger i byen Lakki, som var en tidligere flåtebase for Tyskland og Italia og nå er blitt en fergeterminal for besøkende turister. Havnen og terminalen har begrenset fasiliteter, men hovedbyen er innen gå avstand, så det er lett adgang til offentlig transport, bitutleining og taxier.

Rhodos Guide

Rhodos ligger i det østlige Egeerhavet, og er den største av Dodekanesene i Hellas. Havnen ligger på den nordøstlige enden av den gamle byen og tar imot tusenvis av passasjerer hele året. Havnen har gode fasiliteter og adgang til Rhodos mange severdigheter er lett. Middelalderbyen ble utpekt som en av verdensarvstedene i 1988.

Finn alternativ til Leros Rhodos Ferger