Fergebillett søk

Finn Leros Fournoi ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Leros Fournoi Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Leros til Fournoi ferge! Se nedenfor for informasjon om Leros Fournoi ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Leros Fournoi Ferger

Leros Guide

Leros er en gresk øy og kommune i Didekanesene i den sørlige delen av Egeerhavet. Hovedhavnen på Leros ligger i byen Lakki, som var en tidligere flåtebase for Tyskland og Italia og nå er blitt en fergeterminal for besøkende turister. Havnen og terminalen har begrenset fasiliteter, men hovedbyen er innen gå avstand, så det er lett adgang til offentlig transport, bitutleining og taxier.

Fournoi Guide

Fournoi er en liten gresk øy i den nordlige egeiske regionen, og er hovedhavnen i øygruppen i regionen. Byen Fournoi er svært tradisjonell og uspolert, og hoveddelen av innbyggene er fiskere.

Finn alternativ til Leros Fournoi Ferger