Fergebillett søk

Finn Kos Leros ferger med Ferries.no

På Ferries.no kan du finne ferger fra Kos til Leros med noen av de største fergeselskapene.

På Ferries.no er det lett å finne og booke Kos Leros Ferger billetter, du skal bare velge din fergerute, antall passasjerer og trykke søk! Du vil finne tilgjengelige seilplaner, Kos Leros priser og informasjon om hvordan du kan booke billetten din.

For en alternativ rute, se Kos Leros alternativer herunder.

Kos Leros Ferger

Kos Guide

Kos er en gresk øy i Dodekanesene, og er den nest største øya i gruppen etter Rhodos. Dette er et populært turistmål på grunn av dens vakre by og vakre strender. Kos fergehavn ligger i Kos by på den nordøstlige delen av øya. Havnen har regelmessige forbindelser til fastlandet, og de andre øyene i Dodekanesene, med gode faciliteter og forbindelser til offentlig transport.

Leros Guide

Leros er en gresk øy og kommune i Didekanesene i den sørlige delen av Egeerhavet. Hovedhavnen på Leros ligger i byen Lakki, som var en tidligere flåtebase for Tyskland og Italia og nå er blitt en fergeterminal for besøkende turister. Havnen og terminalen har begrenset fasiliteter, men hovedbyen er innen gå avstand, så det er lett adgang til offentlig transport, bitutleining og taxier.

Finn alternativ til Kos Leros Ferger