Fergebillett søk

Finn Heraklion Rhodos ferger med Ferries.no

Vi sammenligner priser fra alle de mest populære fergeselskapene, slik at vi kan gi deg den beste prisen på Heraklion Rhodos Ferger. Vi får informasjon direkte fra fergeselskapene, slik vi kan tilby deg den beste løsningen for reisen din.

Med Ferries.no er det lett å booke din Heraklion til Rhodos ferge! Se nedenfor for informasjon om Heraklion Rhodos ruten og alternativer, og velg så din foretrukne fergeservicen fra Vår pris-søk!

Heraklion Rhodos Ferger

  • Anek Lines
    2 ukentlige Heraklion Rhodos Ferger (14h 30m)

Heraklion Guide

Heraklion er den største byen og hovedstaden på øya Kreta i Hellas. Heraklion er en viktig handel- og fergehavn, som ligger sentralt på den nordøstlige kysten, og er lett tilgjengelig med bil og offentlig transport. Havnen har omfattende fasiliteter.

Rhodos Guide

Rhodos ligger i det østlige Egeerhavet, og er den største av Dodekanesene i Hellas. Havnen ligger på den nordøstlige enden av den gamle byen og tar imot tusenvis av passasjerer hele året. Havnen har gode fasiliteter og adgang til Rhodos mange severdigheter er lett. Middelalderbyen ble utpekt som en av verdensarvstedene i 1988.

Finn alternativ til Heraklion Rhodos Ferger